Зареждане

Luke Rockhold обеща да поправи грешките си този уикенд

Luke Rockhold обеща да поправи грешките си този уикенд
Публикувано на: Септември 15, 2017 в 15:00 ч
 
След повече от година извън Октагона, Luke Rockhold ще направи дългоочакваното си завръщане в света на смесените бойни изкуства, когато се изправи срещу David Branch и основното събитие на UFC Fight Night 116 в Питсбърг, Пенсилвания този уикенд.
 
Rockhold (15-3) не е влизал в клетката на UFC, откакто беше нокаутиран от Michael Bisping в битка за титлата в средна категория в UFC 199 през юни 2016-та година. Травмите забавиха неговото завръщане, макар че роля за това забавяне изигра и липсата на подходящи противници в този период.
 
Сега е време да "поправи грешките си".
 
"Очевидно не съм доволен от последната ми битка. Готов съм да се върна и да поправя грешките си. Чувствам се по-рязък, отколкото някога съм бил. Психически, физически, чувствам, че съм в моят прайм. Време е.", заяви Rockhold.
 
Задачата пред него никак не е лесна...
 

Branch (21-3) може да не е утвърдено име, но минаващият като булдозер боец в средна категория е в серия от 11 поредни победи и направи успешно завръщане за организацията в UFC 211, след като преди това спечели много титли под банера на World Series of Fighting (WSOF).
 
Вижте останалите двубои от основната бойна карта за UFC Fight Night 116:
 
  • Thiago Alves - Mike Perry
  • Hector Lombard - Anthony Smith
  • Gregor Gillespie - Jason Gonzalez
  • Sergio Moraes - Kamaru Usman
  • Justin Ledet - Zu Anyanwu

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес