Зареждане

Luke Rockhold не е впечатлен от победата на Anthony Smith над Gustafsson

Luke Rockhold не е впечатлен от победата на Anthony Smith над Gustafsson
Публикувано на: Юни 29, 2019 в 00:00 ч
Luke Rockhold продължава да подклажда враждата си с Anthony Smith. Двамата се обиждат от няколко месеца и всичко започна, защото Rockhold си позволи да каже, че Smith не заслужава битката за титлата, която загуби от Jon Jones. След седмица Luke ще направи своя дебют при по-тежките, а "Lionheart" вече изяви желание двамата да влязат в клетката, за да го пребие. Явно Rockhold не е готов да се откаже от тази вражда, защото отново нападнa Smith и каза, че не е впечатлен от победата, която Smith записа над Gustafsson:


Мисля, че Gustafsson се беше оттеглил много по-рано от битката с Anthony Smith. Не знам каква беше психиката на Alex в тази битка. Той не мислеше за двубоя, а за това как да се измъкне от срещата и очевидно, че намери начин. Gustafsson имаше добра кариера и успя да затрудни доста Cormier и Jones, от които загуби с раздвоено решение. 

Това момче направи своята следа и беше добре за него. Казвам ви, че той не влезе да се бие срещу Smith в онази вечер. Ясно е, че Gustafsson не влезе в клетката, за да се бие. Всички видяха, че той не направи почти нищо и веднага избяга от срещата. Той си намери изход и това беше. Очевидно е, че това момче може да се бие, но не го искаше. 
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес