Зареждане

Luke Rockhold иска "секси" двубой полутежка категория

Luke Rockhold иска "секси" двубой полутежка категория
Публикувано на: Август 19, 2018 в 23:44 ч
Бившият шампион в средна категория Luke Rockhold (16-4 MMA, 6-3 UFC) все още иска да се бие в полутежка категория, но иска от организацията да му организират "секси" двубой. Rockhold за сега остава в средна категория и ще се бие срещу Chris Weidman (14-3 MMA, 10-3 UFC) на UFC 230 в Медисън Скуеър Гардън през ноември.

Rockhold ще изчака Daniel Cormier да оваканти титлата и чак тогава е готов да смени категорията, но от UFC ще трябва да му предложат добра оферта:

Харесва ми полутежка категория и сериозно обмислям да се кача при тях. В момента DC е там и няма как да се кача, но когато той се оттегли съм готов. Искам битка и то "секси" битка в тази категория искам да се кача при тях и знам, че мога да направя доста щети. Искам да се бия с най-добрите в категорията, а не с някой, който е назад в ранглистата, защото е безсмислено.

Искам битката да е важна и не бързам в момента. Имам много опции през себе си и няма да избързвам. Няма нищо официално,  но трябва да ми предложат добра оферта за тази "секси" битка. Знам, че мога да дам още много на спорта, но искам да си заслужава. Много по-добър ще съм в тази категория и със сигурност ще направя доста щети там. 


Kаква "секси" битка виждате на Rockhold в полутежка категория ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес