Зареждане

Luke Rockhold иска да се изправи срещу ‘истинския шампион’ Robert Whittaker

Luke Rockhold иска да се изправи срещу ‘истинския шампион’ Robert Whittaker
Публикувано на: Декември 5, 2017 в 12:00 ч
 
 Настоящият шампион в средна категория Georges St. Pierre наскоро обяви, че няма да може да се бие в близкото бъдеще заради колит. Това, разбира се, ще задържи цялата категория.
 
Rockhold предвиди тази ситуация отдавна.
 
Бившият шампион е вярва, че GSP никога не е искал да се занимава особено дълго с “големите момчета” и тази случка го доказва.
 
“Знаех си, че ще има проблеми в категорията. Очаквах GSP да падне от Bisping, но си и знаех, че ако спечели, няма да иска да продължава да се бие в тази категория и ще се озовем в още по-объркана ситуация.”
 
И наистина, малко след победата си над Bisping в UFC 217 GSP започна да овърта, стане ли въпрос за следващата ми битка.
 
“Колитът, всички други проблеми, овъртането и т.н. Всичко е повече от ясно. Той няма да се изправи срещу нито един от нас. Прекалено е малък и няма да оцелее.”
 
“Получи своя шанс и спечели титлата - браво за което. Но нека ни остави да продължаваме да се развиваме. Готов съм да се бия, стига да има смисъл. За момента обаче такъв не намирам. Очевидно е, че Whittaker е истинският шампион. Нека го обявят официално и да продължаваме нататък. Готов съм да се изправя срещу него.”
 
И докато Rockhold не обвинява GSP, че лъже, той просто иска канадецът да освободи титлата, за да отпуши категорията и да позволи на останалите в категорията да се развиват.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес