Зареждане

Luke Rockhold: Битката с Weidman ще бъде епична

Luke Rockhold: Битката с Weidman ще бъде епична
Публикувано на: Септември 27, 2018 в 22:21 ч
Двамата бивши шампиони Luke Rockhold и Chris Weidman се изправят отново един срещу друг на UFC 230 през ноември в Медисън Скуеър Гардън. Битката ще бъде зрелищна и победителя може да получи шанс за титлата в средна категория. Двамата вече се срещнаха веднъж през 2015 за титлата в средна категория, когато Weidman беше шампион и нямаше загуба в кариерата си. Rockhold успя да го нокаутира в 4-тия рунд и му отне титлата.  

Luke Rockhold очаква голяма битка, която според него ще бъде епична в Медисън Скуеър Гардън:

Chris Weidman в Медисън Скуеър Гардън е битка мечта за мен и винаги съм искал да се бия в тази зала. Исках да се пробвам в горната категория, но тази битка ме развълнува и ме накара отново да премина през тежкото сваляне на килограми. Очевидно е че има застой в полутежка категория и като близък на DC  знам доста неща и ще изчакам преди да се кача при тях.

Weidman търпи критика, защото след битката ни загуби 3 поредни, но не трябва да забравяме, че той се завърна с победа над Kelvin Gastelum, което не е малко. Хората казват, че си добър, колкото добре си се представил в последната ти битка и той победи. Ако успея да го победя това ще е голяма победа, която ще ме върне в играта.

Очаква ме битка в Медисън Скуеър Гардън, която е най-голямата зала в света. Със сигурност ни очаква една епична битка.


Кой ще победи в битката Rockhold срещу Weidman II ? 

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес