Зареждане

Лобов: Макгрегър може да победи Хабиб във втора битка

Лобов: Макгрегър може да победи Хабиб във втора битка
Публикувано на: Март 27, 2020 в 10:11 ч
Артьом Лобов вярва, че Конър Макгрегър може да победи Хабиб Нурмагомедов. Двамата се биха в края на 2018 година и Хабиб доминира в срещата, като в 4-тия рунд накара своя опонент да се предаде. Много време мина от тази битка, но враждата между двата отбора не стихва и от щаба на Конър не спират да настояват за реванш.

В началото на 2020 година Макгрегър се завърна с голяма победа над Доналд Серони с нокаут за 40 секунди и много негови фенове вярват, че с настоящата си форма Конър ще победи Нурмагомедов. Лобов също е сред тези, които вярват в качествата на ирландеца и също иска да види втори дуел между тях. Ето какво сподели Лобов в интервю за своя приятел, който трябвало задължително да се бие с най-добрите:


Ако трябва да бъда честен, то просто искам да видя как Конор се бие срещу победителя от Тони и Хабиб, което има по-голям смисъл от битка с Гейджи. Винаги ще има някой, който да говори, но когато сте в положението на Конор и направите това, което е той направил, няма нужда да доказвате нищо. Конър трябва всеки път да се бие с най-добрите. 

Те искаха Конър да се бие един път и той приключи Серони за 40 секунди. Това е и отсега нататък той трябва да се бие само с най-добрия боец. Вижте загубата на Конър от Диаз и как след нея спечели по доминантне начин с 3 нокдауна. Той преодоля проблемите, които имаше и сега трябва да получи реванш с Хабиб. Няма да е лесна битка, но за него това ще бъде победа. 

Вижте третия рунд, Хабиб не успя да отбележи нито едно събаряне. Конър се справи добре в този рунд и никой не го беше правил така срещу Хабиб. Има ясни причини, които показват, че сега той е съсредоточен и ще спечели втората битка.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес