Зареждане

Li Jingliang нокаутира Elizeu Zaleski в последните секунди и зарадва Китай

Li Jingliang нокаутира Elizeu Zaleski в последните секунди и зарадва Китай
Публикувано на: Август 31, 2019 в 15:13 ч
Качил: DoloR
Представителят на Китай Li Jingliang се изправи срещу Elizeu Zaleski в подглавната битка на събитието UFC Fight Night 157, което се проведе преди малко в Китай. Jingliang беше аутсайдер в битката, но успя да поднесе голямата изненада и отбеляза първия нокаут за вечерта. В началото и двамата започнаха търпеливо битката. Zaleski започна да сменя гарда, а Li разчиташе на ритници.

Zaleski опита ритник, но Jingliang го хвана и опита събаряне, което не успя да отбележи. Zaleski вкарва ритници, а Li скъсява дистанцията и го залепва към мрежата. Силен десен прав от китаеца и Zaleski е в нокдаун. Бразилеца успява да стане на крака и търси клинч, което го спасява от загуба и край на рунда. В началото на втория рунд Li вкарва комбинация от удари, които отново нараняват бразилеца.

Zaleski вкарва десен прав и опитва удар със завъртане. Двамата разменят ритници, а след това и комбинация от удари. Ляво кроше от Zaleski, а след това опит за ритник със завъртане, но не постигна успех. В края на рунда двамата разменят тежки удари, като ляво кроше от Zaleski привлича вниманието на Li. В третия рунд Zaleski изостава по точки и започва да натиска. Li обаче е спокоен и вкарва ритници и десен удар. Двамата разменят удари в центъра на клетката, а след това Li хваща ритник от страна на Zaleski и го сваля на земята.

Zaleski се изправя и вкарва ляво кроше. Zaleski хвърля всичко в последните минути в търсене на нокаут, но това е грешка, защото китаеца вкарва силен ъперкът и Zaleski е наранен. Китаеца се хвърля в търсене на нокаут и с няколко удари принуждава рефера да спре битката 9 секунди преди края. С тази победа китаеца навлиза в серия от 3 поредни победи, а Zaleski губи за втори път в UFC и това е край на серията му от 7 поредни победи.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес