Зареждане

Lewis: Тежката победа над Ngannou ме върна две срещи назад

Lewis: Тежката победа над Ngannou ме върна две срещи назад
Публикувано на: Юли 9, 2018 в 09:00 ч

Francis Ngannou и Derrick Lewis се впуснаха в тежък сблъсък на UFC 226 и почти всеки е съгласен с това - включително и Derrick Lewis. През цялото интервю след срещата боецът звучеше сякаш обезкуражен от начина, по който се разви битката.

"Това беше ужасно представяне. Знам, че го казвам често, но наистина беше зле. Със сигурност не заслужавам битка за титлата. Мисля, че повече ми навреди този двубой, отколкото да ми помага. Въпреки че победих, срещата ме върна две битки назад."

"Знаехме, че ще се опита да ми контрира десния удар, тъй като се навеждам повече като го вкарвам. Затова трябваше да го поваля, но и на треньора си казах, че не знам как да го направя."

"Трябва да седна и да понауча малко техники. Не заслужавам да предизвиквам никого след такова представяне. Не ме интересува дали е претендент номер едно - не заслужавам да се бия с никого."

Да не говорим и че по време на битката се върна и проблема с гърба му - последно това се случи по време на срещата му с Mark Hunt. Hunt тогава успя да нокаутира Lewis в четвъртия рунд. Същият проблем беше и причината Lewis да отпадне от срещата с Fabricio Werdum, която беше планирана за UFC 216.

"Гърбът ми със сигурност ме убиваше."

"Жена ми много държи да съм си оправил гърба преди да приемам всякакви срещи, но просто искам да се бия - без значение от обстоятелствата. Знам, че трябва да се отнеса по-отговорно към ситуацията. Докторите също ми казват, че трябва да отслабна и да разтягам повече."

За негово щастие обаче, Dana White му прости изпълнението и обвини до голяма степен Francis Ngannou:

"Не вярвам, че цената му е паднала. Той е весел човек. Влезе ли в клетката, срещата винаги ще е интересна. Винаги обаче има проблеми с гърба и това ще му изиграе лоша шега - никой не би искал да се изправи срещу Cormier, например, с подобни проблеми. Харесвам го и не мисля, че цената му е паднала. Спечели си срещата, а и кога последно някоя негова битка е била скучна?"

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес