Зареждане

Leon Edwards: Предложиха ми битка с Tyron Woodley през януари

Leon Edwards: Предложиха ми битка с Tyron Woodley през януари
Публикувано на: Октомври 29, 2019 в 09:23 ч
Leon Edwards се оглежда за голямата битка и от UFC са му намерили такава. 28-годишния британец се намира в серия от 8 поредни победи и започна да настоява за шанс за пояса. Най-вероятно ще му трябва още поне 1 победа, за да получи този шанс. Edwards твърди, че от UFC му предлагат да се бие срещу Tyron Woodley на 18-ти януари в подглавната среща, а в главната се очаква да видим завръщането на Conor McGregor.

Woodley е неактивен в клетката, откакто през март тази година загуби титлата си от Kamaru Usman. Leon от своя страна записа две победи тази година с решение над Gunnar Nelson и Rafael dos Anjos. Edwards е готов за големите срещи, които ще го изтласкат към върха и няма проблем с това да се бие с бившия шампион:


Ако ми дадат Woodley, то тогава най-вероятно ще бъде в САЩ. От UFC ми казаха, че са предложили на Tyron Woodley да се бие с мен през януари. Ще бъде на същата дата, на която Conor ще се бие във Вегас. Предложиха да се бием в подглавната среща и аз се съгласих. Ще видим какво ще стане. 

Предложих на UFC да съм резерва за битката между Diaz и Masvidal, но те отказаха, защото всичко щяло да бъде точно. След това им казах, че мога да съм резерва за Colby и Usman, но те пак отказаха. Мисля, че битката с Woodley ще е добра. 

Нека видим какво ще стане в предстоящите срещи, а след това ще искам битка, която да ме превърне в претендент или шанс за титлата. 






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес