Зареждане

Leon Edwards победи Gunnar Nelson

Leon Edwards победи Gunnar Nelson
Публикувано на: Март 17, 2019 в 00:29 ч
Leon Edwards и Gunnar Nelson споделиха клетката в подглавната битка на събитието в Лондон. В първия рунд двамата си размениха по няколко удари, а след това Nelson веднага потърси клинча и свали Edwards на земята, който бързо се изправи, но отново беше свален.Edwards отново успя да се изправи и изненадващо успя да вдигне Nelson и да го забие в пода. Edwards опита да му вземе гърба, но Nelson използва мрежата и се спаси.


Във втория рунд Edwards беше доста спокоен и вкара няколко удари на Nelson, който опитваше да пренесе битката на земя, но не успяваше. Ляво кроше от страна на Leon, което сваля на земята Nelson, а Edwards се нахвърля със здрави удари с лакти и Nelson е спасен от сирената. Дясното око на Nelson изглежда доста зле, но въпреки това той започва третия рунд. Edwards опитва да играе от дистанция, но Nelson успява да скъси дистанцията и опитва да го свали на земята.


Nelson продължава да настоява за събаряне, но Leon успява да се защити и от своя страна събаря Gunnar на земята. В последната минута на срещата Nelson успя да наложи доминация на земята, но вече беше прекалено късно и срещата приключи. Съдиите дадоха победа за Leon с раздвоено решение - 28-29, 29-27, 29-28.












Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес