Зареждане

Leon Edwards: Jorge Masvidal е нищо в сравнение с Rafael dos Anjos

Leon Edwards: Jorge Masvidal е нищо в сравнение с Rafael dos Anjos
Публикувано на: Юли 24, 2019 в 14:00 ч
Leon Edwards постигна една от най-големите си победи в UFC, която го прати в топ 5 на полусредна категория. Той победи с решение Rafael dos Anjos в главната битка на събитието в Тексас, което се проведе миналия уикенд. Веднага след двубоя Edwards предизвика своя враг Jorge Masvidal, който преди няколко месеца го удари след събитието в Лондон, на което и двамата записаха победи. Edwards не е впечатлен от Masvidal и вярва, че той е нищо в сравнение с бившият шампион Rafael dos Anjos:


Masvidal винаги си намира оправдания, за да не се бие с мен. Той е посредствен работник в UFC. Успя да постигне две късметлийски победи и в последните си 4 битки е с рекорд 2-2 в UFC. Oбикаля и твърди, че заслужава нещо, а в същото време не е направил нищо. Говори и се прави на гангстер, но бяга и не иска да се бие с мен. Аз съм най-лошата битка за него. 

Masvidal е нищо в сравнение с RDA. Аз вярвам, че Rafael е по-добър боец от него. Той знае, че ще загуби от мен и мечтата му за титла ще изчезне. Трябва да се бием. За него мисля, че е една невестука и ще го науча, когато му дойде времето. Отново ще покажа на всички, че съм най-добрия. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес