Зареждане

Леон Едуардс срещу Камару Усман 3 на UFC 285

Леон Едуардс срещу Камару Усман 3 на UFC 285
Публикувано на: Октомври 13, 2022 в 00:00 ч
Стана ясно кога и къде ще гледаме трилогията между Камару Усман и Леон Едуардс.

Тяхната трета битка ще се случи през март 2023 година в бойната карта на UFC 285. Събитието е планирано за Великобритания, като най-вероятно ще бъде в Лондон. Леон ще брани титлата в полусредна категория пред феновете във втората си родина.

Последната битка между Усман и Едуардс видяхме в края на август тази година. Камару водеше по точки, но в последната минута беше нокаутиран. Едуардс му вкара хай кик, с което го детронира и му нанесе първо поражение в UFC. Загубата на Усман му спря серия от 19 поредни победи.

Едуардс е с рекорд 20-3-1 в ММА и е в серия от 10 поредни победи. Неговата последна загуба е от Усман с решение през 2015 година. Леон печели 10 от срещите си с приключване. Той не е губил с приключване в кариерата си. Едуардс е бивш шампион на BAMMA. Той е първият шампион на UFC, който е родом от Ямайка.

Усман е с рекорд 20-2 в ММА. Той успя да защити титлата в полусредна категория 5 поредни пъти. Камару имаше 15 поредни победи в категорията, което е рекорд. Той е първият шампион на UFC от Нигерия. "Нигерийският кошмар" приключва 10 от срещите си и 2-те му загуби са след приключване.

Ще успее ли Усман да си върне титлата ?








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес