Зареждане

Леон Едуардс иска битка с Уудли или Ковингтън

Леон Едуардс иска битка с Уудли или Ковингтън
Публикувано на: Април 26, 2020 в 17:40 ч
Леон Едуардс е близо до титлата в полусредна категория, но ще трябва да чака дълго, за да получи шанс. 28-годишния боец предпочита да направи една битка, а след това да чака шанс за златото. Той трябваше да се бие с Тайрън Уудли в края на март, но събитието в Лондон беше отменено, а от UFC не преместиха битката им. В последните дни Уудли не спря да предизвиква Ковингтън, но двамата не се разбраха.

Вижте още - Едуардс: Дадоха ми 3 часа да се оправя и да пътувам към САЩ​​​

Тайрън не каза и дума за срещата с Едуардс и Леон вижда как бившия шампион му бяга. "Rocky" твърди, че Уудли бяга от него, защото вече е стар и знае, че ще загуби от младия претендент. Ето какво сподели Едуардс в интервю за това, което иска в бъдеще:


Уудли използва всякакви оправдания и нито един път не спомена името ми, след като битката ни беше отменена. Тайрън предизвиква всеки, но не и мен. Не иска да се бием. Той вече е на години и ако го победя, какво ще прави ? Ако загуби ще навлезе в серия от загуби и той знае, че аз имам оръжията, с които да го победя. Точно заради това бяга от мен. Много бих искал да затворя устата на Ковингтън. 

Никога не съм го харесвал. Чувствам, че това ще е добра битка. Той е като Усман, но с по-малко сила. Колби има кардио и вдига оборотите, като така се надява, че ще те пречупи. Ако не му даваш да те пресира, то тогава лесно ще го победиш. От гледна точка на техниката Колби е стандартен боец. Искам битка за титлата, но ако не я получа, то тогава искам Уудли или Ковингтън. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес