Зареждане

Едуардс: Дадоха ми 3 часа да се оправя и да пътувам към САЩ

Едуардс: Дадоха ми 3 часа да се оправя и да пътувам към САЩ
Публикувано на: Март 24, 2020 в 00:00 ч
Леон Едуардс и Тайрън Уудли трябваше да се бият в главната битка на UFC Fight Night 171 миналия уикенд в Лондон, но в последния момент стана ясно, че събитието се отменя. Всичко се провали заради коронавируса и за съжаление Едуардс пропусна шанс да оглави събитие в Лондон, а при победа щеше да получи шанс за титлата.

В интеврю за BT Sport, 28-годишния боец сподели, че са му дали 3 часа, за да се оправи и да тръгне към САЩ. UFC смятаха да проведат събитието в своя институт, но много от бойците се оттеглиха от битките и всичко пропадна. Ето какво сподели Леон:


Легнах си в събота вечер и в неделя сутринта към 9 часа получих обаждане от моя мениджър. Той ми каза, че събитието в Лондон се отменя и същия ден трябва да пътувам до САЩ. Попитах го колко време имам, а той ми каза, че имам 3 часа. UFC не се интересуваха от идване в Лондон. 

Интересуваше ги само това да отида в САЩ. Говорихме само за моето отиване там, а не за начин да останем във Великобритания. Това е лудост. Прекарах цялата неделя в умуване за това как да продължим със събитието, но за съжаление не се получи. 

Леон е с рекорд 18-3 в ММА и се намира в серия от 8 поредни победи. Той е на 1 победа от шанс за титлата и се надява, че битката с Уудли ще се случи в следващите месеци.0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес