Зареждане

Леон Едуардс е готов за супер битка с Ислам Махачев след UFC 304: Това ще се случи

Леон Едуардс е готов за супер битка с Ислам Махачев след UFC 304: Това ще се случи
Публикувано на: Юли 10, 2024 в 19:00 ч
Преди завръщането си в края на месеца в главното събитие на UFC 304 настоящият шампион в полусредна категория Леон Едуардс приветства потенциална супер битка срещу настоящия крал на леката категория Ислам Махачев, заявявайки, че определено може да очаква скорошна среща между него и руснака.

Едуардс, настоящият неоспорим шампион в полусредна категория, се завръща този месец в Манчестър, като оглавява UFC 304 в мач-реванш срещу друга  изгряваща звезда Белал Мухамад.

Извън битките от декември миналата година, роденият в Бирмингам Едуардс наскоро записа втората си успешна защита на шампионската титла в категорията, като постигна едностранна победа с единодушно решение над бившия временен носител на златото Колби Ковингтън.

Леон Едуардс приветства супер битка с Ислам Махачев след UFC 304

И все така спряган за суперсблъсък срещу настоящия шампион в лека категория, Махачев, за собствената му корона в полусредна категория, Едуардс призна, че макар и той, и Махачев да имат още малко работа за вършене, те вероятно ще се срещнат някой ден.

"Със сигурност, със сигурност", заяви Леон Едуардс за двубоя за титлата с Ислам Махачев. "Чувствам, че и двамата имаме да работим в нашите дивизии... И двамата сме на сходни пътища, така че виждам това да се случи в бъдеще. Бих искал да се кача и аз и да се боря за пояса в средна категория."
 

По-рано тази седмица основният състезател на Team Renegade MMA & BJJ, Едуардс, получи покана от бившия си опонент Нейт Диас, който приветства възможността да се изправи срещу бившия си съперник в реванш за шампионската титла в полусредна категория след победата си над Хорхе Масвидал. 

Кой би спечелил в бъдещ супер двубой за титлата: Леон Едуардс или Ислам Махачев?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес