Зареждане

Лекарите нямат идея как Thiago Santos е изкарал битката с Jon Jones

Лекарите нямат идея как Thiago Santos е изкарал битката с Jon Jones
Публикувано на: Юли 20, 2019 в 14:00 ч
Thiago Santos мина успешно операция на двете си колена, след като получи тежки контузии по време на битката си с Jon Jones. Двамата споделиха октагона на UFC 239, което се проведе по-рано този месец във Вегас. Във втория рунд Santos контузи лявото си коляно и изкара цялата битка на един крак. В крайна сметка той загуби двубоя, но си спечели доста фенове. Цели 4 часа лекарите трябвало да поправят щетите от двубоя и в интервю пред медиите в Бразилия, Santos сподели следното:


Всички лекари, които се срещнаха с мен ме питаха едно и също. Те искаха да знаят - как съм се бил в това състояние. Duarte, който е мой мениджър попита лекарите дали е нормално да се бия в това състояние и те казаха, че не е нормално. Tata казва, че умът ми е взел нещата в свои ръце и няма друго обяснение за тази ситуация. 


Няколко пъти в битката коляното на Santos отказваше, но той продължи да се бие и дори да вкарва ритници. Само уважение може да изпитваме към боец, който остави всичко от себе си в клетката и търсеше победата до самия край.


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес