Зареждане

Легендата Овърийм нокаутира Сакай в 5-тия рунд

Легендата Овърийм нокаутира Сакай в 5-тия рунд
Публикувано на: Септември 6, 2020 в 05:42 ч
Легендарният Алистър Овърийм се изправи срещу Аугусто Сакай в главната битка на събитието UFC Fight Night 176, което се проведе преди малко в Лас Вегас. Битката между двамата беше в тежка категория и продължи 5 рунда. Тяхната среща беше много интересна и важна за Овърийм, който мечтае за един последен шанс за титлата при тежките. В първите две рунда бразилеца успя да наложи играта си и всички бяха категорични, че той ги спечели. Сакай вкарваше по-добрите удари и наказваше Овърийм, който играеше защитно.

Двамата често влизаха в клинч, където Сакай засипваше легендата с удари, но нищо, което да застраши "The Reem". В третия рунд Алистър започна да се събужда и имаше предимство над бразилеца. Алистър пренесе битката на земя, където беше в свои води. На земята Овърийм вкара тежки удари на Сакай и доминира до края на рунда, с което се върна в срещата. В четвъртия рунд Алистър отново имаше предимство и вкара по-добрите попадения. 40-годишния ветеран пак пренесе битката на земя, където започна да наказва бразилеца с граунд енд паунд.

Алистър вкара брутални удари с лакти на бразилеца, който беше в глуха защита и облян в кръв. Овърийм също кървеше от аркада, която бразилеца му отвори с лакът по-рано в срещата. "The Reem" доминира и в този рунд, с което според мнозина си размениха по 2 рунда със Сакай и всичко щеше да се реши в последния 5-ти рунд.

В началото на последния рунд Овърийм с лекота отново пренесе битката на земя, където вкара мощни удари с лакти и принуди Хърб Дийн да спре битката само 26 секунди от началото на рунда. Така Овърийм печели втора поредна победа с нокаут тази година и губи само 1 от последните си 5 битки в UFC. Сакай от своя страна губи серия от 6 поредни победи и загубата е първа за него в UFC.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес