Най-големият сайт за бойни спортове

       

Легендата Jose Aldo планира дебют в лека категория

Легендата Jose Aldo планира дебют в лека категория
Публикувано на: Септември 12, 2018 в 09:31 ч
Бившият шампион в категория перо Jose Aldo няма интерес повече да се бие в настоящата си категория, освен ако не е за титлата, и възнамерява да направи своя дебют в лека категория на UFC 231.

"След срещата Dana ми спомена за възможността да се включа на 8-ми декември. Вече бях питал за тази битка, исках да участвам в това събитие. Приятно ми беше да се бия в Канада, където направих своя UFC дебют, и се надявам отново да се състезавам там. Вече зависи от 'Dede' - той вече се опитва да уреди с Dana и Sean следващата ми среща."

"Феновете искаха Pettis - имам много съобщения, в които се споменава именно той като вариант за следващ опонент. Също искат да се бия в Сао Пауло, но нямаше достатъчно време, за да се подготвя за леката категория. Дори имаше идея да се бия с Cerrone, но и това не се случи. В момента чакам 'Dede', говорим си и когато намери подходящ противник, ще се бия."

"Когато Glover се оттегли и нямаха главно събитие ме попитаха дали има възможност аз да се бия. Приехме, но искахме да разберем срещу кого ще трябва да се бия. Предложиха ми Cerrone и той вече беше съгласен. 'Dede' обаче не смяташе, че е добре да организираме тази среща, тъй като нямаше достатъчно време. Имах нужда от почивка преди отново да започна да се подготвям за битка. Сега чакаме 'Dede' да говори с тях отново и да разберем срещу кого ще се бия."
0 споделяния
FB Сподели

Свързани Новини

Jose Aldo иска битка за титлата или Brian Ortega

Jose Aldo иска битка за титлата или Brian Ortega
Jose Aldo иска нов шанс за титлата
Новини » септември 12, 2018 (0)
цялата новина
Мнения в Facebook