Зареждане

Легендата Jose Aldo планира дебют в лека категория

Легендата Jose Aldo планира дебют в лека категория
Публикувано на: Септември 12, 2018 в 09:31 ч
Бившият шампион в категория перо Jose Aldo няма интерес повече да се бие в настоящата си категория, освен ако не е за титлата, и възнамерява да направи своя дебют в лека категория на UFC 231.

"След срещата Dana ми спомена за възможността да се включа на 8-ми декември. Вече бях питал за тази битка, исках да участвам в това събитие. Приятно ми беше да се бия в Канада, където направих своя UFC дебют, и се надявам отново да се състезавам там. Вече зависи от 'Dede' - той вече се опитва да уреди с Dana и Sean следващата ми среща."

"Феновете искаха Pettis - имам много съобщения, в които се споменава именно той като вариант за следващ опонент. Също искат да се бия в Сао Пауло, но нямаше достатъчно време, за да се подготвя за леката категория. Дори имаше идея да се бия с Cerrone, но и това не се случи. В момента чакам 'Dede', говорим си и когато намери подходящ противник, ще се бия."

"Когато Glover се оттегли и нямаха главно събитие ме попитаха дали има възможност аз да се бия. Приехме, но искахме да разберем срещу кого ще трябва да се бия. Предложиха ми Cerrone и той вече беше съгласен. 'Dede' обаче не смяташе, че е добре да организираме тази среща, тъй като нямаше достатъчно време. Имах нужда от почивка преди отново да започна да се подготвям за битка. Сега чакаме 'Dede' да говори с тях отново и да разберем срещу кого ще се бия."

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес