Зареждане

Lauren Murphy изстрада, за да нокаутира Mara Romero Borella в третия рунд

Lauren Murphy изстрада, за да нокаутира Mara Romero Borella в третия рунд
Публикувано на: Август 3, 2019 в 20:26 ч
Бившата шампионка на Invicta FC, Lauren Murphy се завърна в клеткатa на UFC, за да се изправи срещу Mara Romero Borella в прелимите на UFC on ESPN 5, което се провежда в Ню Джърси. Двете си спретнаха здрава битка, като в началото Borella вкара ритник, а Lauren отвърна с ляво кроше. Нови ритници от Borella, а Murphy изпитва доста затруднения с това да вкара ударите си. Borella вкарва десен и двете заемат центъра и си раздават удари.

Двоен десен от Borella, а Murphy отговаря с дясно кроше. Двете разменят удари, а след кратко влизат в клинч, където Borella контролира нещата и край на рунда. Втория рунд отново започва с размяна на удари, а Borella решава да пренесе нещата на земя. Murphy успява да се изправи, но Borella прилага гилотина, която няма особен успех. В края на рунда Murphy успява да приклещи Borella към мрежата и това е в този рунд.

В началото на третия рунд Borella започва с комбинация, а Murphy вкарва ъперкът, с който наранява своята опонентка. Borella тръгва за събаряне, но Murphy вкарва брутален удар с коляно, с който праща Borella в нокдаун и след това я приключва с удари. Това е първа победа за Lauren за тази година и с нея тя вече има статистика 4-4 в организацията.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес