Зареждане

Kyoji Horiguchi мечтае за битка с Henry Cejudo

Kyoji Horiguchi мечтае за битка с Henry Cejudo
Публикувано на: Юни 20, 2019 в 19:07 ч
Kyoji Horiguchi влезе в историята миналия уикенд, след като за втори път победи Darrion Cadlwell и му отне титлата в категория петел на Bellator. С тази победа Horiguchi стана шампион на две организации, защото вече държеше титлата на RIZIN, която спечели миналата година с победа отново над Caldwell. "The Supernova" е с рекорд 28-2 в ММА и се намира в серия от 13 поредни победи.

Той е бивш боец на UFC и се състезава за организацията от 2014 до 2016 година. Той записва 7 победи и 1 загуба в UFC, която идва в битка за титлата срещу Demetrious Johnson, който го събмитва секунда преди края на 5-рундовата им битка. Сега Horiguchi се намира във върхова форма и мечтае за битка с двойният шампион на UFC, Henry Cejudo:


Много съм щастлив, защото успях да спечеля титлата на Bellator. Да, гледах битката на Cejudo, в която той стана двоен шампион. Аз съм по-добър от него. Искам да се бия с Henry Cejudo. Нека го направим.


Henry Cejudo вече изяви готовност за битка с Kyoji Horiguchi преди да стане двоен шампион. Cejudo се закани, че ще отреже главата на Kyoji и вярва, че Horiguchi не иска да влиза в клетката с него. За съжаление двамата са в различни организации и битката между тях е почти невъзможна за организиране.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес