Зареждане

Кутелаба: Не съм щастлив, че разбих зъбите на Кларк

Кутелаба: Не съм щастлив, че разбих зъбите на Кларк
Публикувано на: Септември 20, 2021 в 02:00 ч
Йон Кутелаба успя да се върне към победите миналия уикенд в Лас Вегас. Той премери сили с Девън Кларк в подглавната битка на галавечерта в института на UFC. Срещата им беше в полутежка категория и Кутелаба спечели с решение.

Йон успя да разбие много лошо зъбите на своя съперник, но това не е нещо, което го радва. Рядко ММА феновете виждат такава брутална контузия. За щастие Кларк е получил адекватна помощ и ще се възстанови.

Кутелаба спря серията си от 2 поредни загуби и почти сигурно запази мястото си в UFC. Пред медиите след битката Йон сподели, че е готов за ново шоу и великолепна битка със следващ съперник:

Видях му зъбите и не бях щастлив от това. Не съм щастлив. Разбира се, контузията се получи след удара с коляно. Моето коляно и ръката ми. Това беше тежък удар, но Кларк е добър боец. 

Аз съм силен и моя удар е много тежък, но Кларк също е силен боец. Готов съм за ново шоу с друг съперник. Нека го направим. Обичам работата си и тя е моят живот. Готов съм за ново шоу и великолепна битка. 

Кой трябва да е следващ в полутежка категория за Кутелаба ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес