Зареждане

Куинтън Джаксън към Макгрегър: Не бий възрастни копелета

Куинтън Джаксън към Макгрегър: Не бий възрастни копелета
Публикувано на: Август 21, 2021 в 03:00 ч
Куинтън Джаксън е фен на Конър Макгрегър, но има неща, които не му харесват в поведението на звездата на UFC. В последните години Макгрегър е известен повече със своите изцепки, отколкото с представянето си в клетката.

Той често се забърква в скандали, които включват посягане на фен, обвинения в изнасилване, както и посягане на възрастен човек в кръчма. "The Notorious" си пати и от своя траш толк, който в последно време минава всякакви граници.

Много хора съветват Макгрегър да спре да се излага, но той продължава да пише и не се съобразява с никого. В интервю за Ариел Хелуани, Джаксън каза следното за Макгрегър:

Не съм съгласен с много от нещата, които Конър Макгрегър говори. Той обаче е страхотен за спорта. Конър е шоумен и не приемам насериозно нещата, които казва. 

Мисля, че Макгрегър може да казва каквото си иска в интервюта, но понякога се забърква в проблеми извън клетката. Той прави много неща, които го карат да изглежда зле. 

Никога не съм го срещал, но съм му фен заради това, което направи за спорта. Искам от него да е спокоен и да не бие възрастни хора. Конър, не посягай на нито едно възрастно копеле. Какво не ти е наред ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес