Зареждане

Куинтън Джаксън: Джон Джоунс е най-мръсният ММА боец

Куинтън Джаксън: Джон Джоунс е най-мръсният ММА боец
Публикувано на: Септември 6, 2021 в 03:00 ч
Бившият шампион на UFC в полутежка категория Куинтън Джаксън твърди, че Джон Джоунс е най-мръсният ММА боец. Двамата се биха за титлата през 2011 година. В срещата им Джоунс успя да спечели със събмишън в 4-тия рунд.

Джаксън споделя, че всеки път когато имал предимство срещу Джоунс, то веднага получавал мръсни номера. Бъркания в очите и ритници в коляното са част от мръсната игра на "Bones". Към днешна дата Джон се готви за дебют в тежка категория.

Джаксън от своя страна беше освободен от Bellator и за последно загуби с нокаут от Фьодор Емеляненко в Япония преди 2 години. Не е ясно какво следва за "Rampage", но той вече е към края на кариерата си.

В една от последните си медийни изяви Джаксън сподели следното за Джоунс:

Джон Джоунс е най-мръсният ММА боец. Трябваше да променят правилата заради него. Когато аз се бих с него и имах предимство, то Джоунс веднага ми бъркаше в очите. 

Трудно е да тренираш за такива неща. Той ми бъркаше в очите, а след това ме риташе в коляното. Това нещо трябва да го забранят. 

Всеки път когато имах предимство, то Джоунс веднага протягаше ръка и бъркаше в окото. Той ми бръкна в окото няколко пъти, но моето око вече беше наранено. 

По време на лагера също ми бъркаха в окото, защото знаех какво да очаквам. Не можеш да се подготвиш за бъркане в очите. Бях прецакан още преди битката ни. 

Джоунс ли е най-мръсен ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес