Зареждане

Kron Gracie вярва, че земята е плоска

Kron Gracie вярва, че земята е плоска
Публикувано на: Февруари 27, 2019 в 00:00 ч
Kron Gracie записа впечатляваща победа в дебюта си за UFC. Tой успя да събмитне Alex Caceres и увеличи статистиката си в ММА на 5-0, като всички победи са със събмишън. Наскоро той взе участие в предаването на Helwani и реши да поговори за една теория, която той доста сериозно защитава. Gracie смята, че земята е плоска и хората, които започват да подкрепят тази теория стават все повече, въпреки че няма доказателства за това:



Вярвам, че земята е плоска. Хората винаги ще говорят по темата. Не се опитвам да налагам моето мнение, защото всъщност не ми се говори за това. Истината е, че никой не знае със сигурност. Всеки може да говори, но не може да си сигурен, докато не се качиш ракета и не се увериш. 

Просто се съмнявам в някои от тези неща. Не мисля, че има достатъчно доказателства за това, че земята се върти. Има повече доказателства за това, че земята е плоска, отколкото за това, че тя се върти с такава скорост. Това е нещо, което ме обърква и се опитвам да го разбера. Наистина вярвам, че земята е плоска.










Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес