Зареждане

Крисчън Родригес изнесе лекция на 18-годишният Раул Росас

Крисчън Родригес изнесе лекция на 18-годишният Раул Росас
Публикувано на: Април 9, 2023 в 05:30 ч
Крисчън Родригес спря хайпа около Раул Росас-младши.

Двамата бойци откриха главната карта на събитието UFC 287, което се провежда в момента в Маями, Флорида. 18-годишният Росас говореше, че щял да се докаже и му било време за бойците от топ 15 в категория петел, но удари на камък.

В началото на битката Раул веднага тръгна за събаряне. Родригес се защити, но Росас беше настоятелен. През целият рунд Росас опитваше събаряния и събмишъни, но Крисчън показа страхотна защита. В този рунд Раул записа над 3 минути контрол, но изхарчи доста енергия.

Във втория рунд Росас пак заложи на тази стратегия. Крисчън обърна нещата в своя полза и доминира. Родригес вкарваше удари, а Росас не изглеждаше добре. В този рунд Крисчън записа доста време контрол, което му спечели рунда. Той вкара коляно в тялото и някои тежки крошета.

В третия рунд Крисчън изнесе лекция на Росас. Родригес доминира изцяло на земята и контролираше битката. Той вкарваше и тежък граунд енд паунд. Раул не знаеше къде се намира и как да се противопостави на своя съперник.

В този рунд Раул изглеждаше много зле. Крисчън спря над 12 опита за събаряния от страна на Росас в битката.

В крайна сметка битката стигна до решение, което беше единодушно за Родригес - (29–28, 29–28, 29–28). За Росас това е първа загуба в ММА и му спря серията от 7 поредни победи. Той се хвалеше, че ще стане шампион в близко бъдеще, но явно има още какво да учи.








Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес