Зареждане

Крис Уайдмън: UFC махат бойците, които взимат големи заплати

Крис Уайдмън: UFC махат бойците, които взимат големи заплати
Публикувано на: Декември 21, 2020 в 16:54 ч
Бившият шампион в средна категория Крис Уайдмън смята, че UFC искат да се разделят с всички бойци, които взимат големи заплати. Видяхме как от организацията махнаха Йоел Ромеро и Андерсон Силва, които бяха двама от най-платените в UFC. Дейна Уайт сподели, че в следващите дни предстоят още уволнения и 60 от техните състезатели ще останат без работа.

Уайдман, който вече е 36-годишен смята, че никой не е защитен. "The All-American" направи една битка тази година и успя да победи Ахмедов, с което спря серия от 3 поредни победи. Той не впечатли с нищо и явно се притеснява, че може да го разкарат. Крис твърди, че UFC искат млади бойци, които се бият за по-малко пари. Ето какво още каза той:

Безпрецедентно е, че те махат момчета, които имат оставащи битки от договорите. Това показва, че никой не е защитен. Ако не печелиш битките си и взимаш много пари, тогава те искат да се отърват от теб. Те искат да се бият младите бойци, които взимат по-малко пари. 

Започна с Андерсон Силва и след това го видяхте с Йоел Ромеро. Преди когато имаш битки от своя договор, тогава не може да отидеш на друго място и да правиш пари. 

Винаги са се борили да имаш повече битки в твоя договор, а сега те махат бойци, които имат оставащи битки. По всичко личи, че точно сега не е много добра идея да ставаш свободен агент с всичко, което се случва.

Кое ще е следващото голямо име, което ще махнат от UFC ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес