Зареждане

Крис Уайдман стъпи на своя крак за първи път след счупването

Крис Уайдман стъпи на своя крак за първи път след счупването
Публикувано на: Май 14, 2021 в 00:00 ч
Бившият шампион в средна категория Крис Уайдман прогресира с възстановяването си. 36-годишния американец за първи път стъпи на своя крак след бруталното счупване в края на миналия месец. Уайдман счупи своя крак в битката си с Юрая Хол и мина успешна операция.

Той е започнал да ходи по антигравитационна пътека, която ще му помогне сериозно във връщането към нормалното. Крис планира да се завърне в клетката, но това няма да е възможно в следващата година.

Уайдман обеща да държи феновете в течение със своето възстановяване и през няколко дни качва нови подробности. В своя акаунт в социалнитe мрежи Крис сподели добрата новина и показа снимки и видео:

Голям ден, вече мога да стъпя на земята и да ходя по антигравитационна пътека. Тази бягаща пътека ми позволява да натоваря крака си и да се опитвам да ходя нормално. Това е първата стъпка към нормалното натоварване на пищяла и коляното. 

Опитваме се да рестартираме разговора между мозъка и крака ми, да увеличим притока на кръв и да ускорим възстановяването. Изпотих се за първи път след битката благодарение на тренировка за горната част на тялото и кардио.

Ето снимки от възстановяването на Уайдман:


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес