Зареждане

Крис Уайдман се завърна в залата

Крис Уайдман се завърна в залата
Публикувано на: Юни 13, 2021 в 05:00 ч
Бившият шампион в средна категория Крис Уайдман се завърна в залата няколко седмици след счупването на своя крак. 36-годишният американец се похвали с новината в социалните мрежи. В края на април Крис счупи брутално своя крак в битката с Юрая Хол.

Той се подложи на операция, която беше успешна и за щастие неговото възстановяване върви повече от добре. В социалните мрежи Крис пусна видео от залата и се похвали, че правил спаринги и се боксирал с крушата. Това си е голям напредък за бъдещата легенда на UFC.

Ето какво написа Уайдман в социалните мрежи за тренировката, която направил:

Беше си доста брутално. Гадно си беше, но ще ви кажа, че бях в залата. Потренирах малко бокс. Мислех си, че просто ще отида там, за да боксирам крушата, след което ще си почина. Имаше обаче няколко момчета там и направихме малко спаринг. Казах си, че това е страхотно. Хубаво е човек да се върне в залата. 

Това беше голям ден за мен. Уверен съм, че ще се справя. Може да видите видео и снимки от визитата при моя лекар. Смущава ми съзнанието, че бих могъл да правя това, което правих в залата, докато кракът ми изглежда така. Всичко е психика. Благодаря ви за това, че мислите за мен и се молите. 

Ще успее ли Уайдман да се върне в клетката ?


Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес