Зареждане

Крис Уайдман: Печеля титлата и спирам с ММА

Крис Уайдман: Печеля титлата и спирам с ММА
Публикувано на: Февруари 6, 2021 в 05:00 ч
Бившият шампион в средна категория Крис Уайдман мечтае да се оттегли на върха с титлата. 36-годишния ветеран е далеч от най-добрите си години, но вярва, че е звяр и е на няколко победи от титлата. Той трябваше да се бие следващия уикенд Юрая Хол, но даде положителна проба за COVID-19 и това го извади от срещата.

От организацията взеха решение да преместят боя за края на април и двамата ще се бият на UFC 261. Уайдман беше в серия от 2 поредни загуби с нокаут, но успя да се върне към победите.

Той доминира над Омари Ахмедов през август 2020 година и спря черната серия. Крис беше шампион в UFC цели 2 години и защити титлата си 2 пъти. Сега той е към залеза на кариерата си и мечтае отново за пояса:

Трябва да ви кажа, че сега съм звяр. Точно сега съм различно животно. Чувствам се добре, ако изключим коронавируса. Сега съм отдаден, мотивиран и ще отправя послание. Ще съм труден за побеждаване. Виждам как приключвам Хол отново в първия рунд. 

Също мога да видя как пречупвам волята му и го побеждавам във втори или трети рунд. Записвам голяма победа и това ме връща в надпреварата за титлата. Може да се наложи да направя 2-3 битки, след което ще се бия за титлата. Имам добро резюме и победа над Хол ме връща в играта. 

Вълнувам се и искам да приключа кариерата си на върха. Искам да се оттегля със златото. Знам, че имам този потенциал. Трябва да съм активен, да работя здраво, а след това небето ми е граница. 

Ще се оттегли ли Уайдман като шампион ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес