Зареждане

Крис Уайдман: Надъхах се от критиките на феновете

Крис Уайдман: Надъхах се от критиките на феновете
Публикувано на: Август 14, 2020 в 05:00 ч
Бившият шампион в средна категория Крис Уайдман най-накрая успя да постигне победа. 36-годишния американец наложи волята си над Омари Ахмедов и го победи с решение миналия уикенд във Вегас. Опитния ветеран не впечатли с нищо, но направи нужното, за да си тръгне с вдигнати ръце. Крис прекъсна серията си от 2 поредни загуби с нокаут и печели само 2 от последните си 7 битки.

Наскоро друг бивш шампион в лицето на Люк Рокхолд загатна за битка с Уайдман, но Крис не вижда какво може да спечели от нея. Уайдман ще се съгласи на реванш, но иска първо да види активност от страна на Люк. Ето какво още коментира Уайдман по темата:


Имаше много напрежение в тази битка. Аз се справих добре в това, да се убеждавам, че няма напрежение. Наистина исках тази победа. Имаше много хейтъри и такива, които говореха, че трябва да се оттегля. Говореха, че нямам брада и не струвам, а тези неща ме запалиха. Тези неща ме надъхаха, защото знам, че все още мога да се бия с най-добрите и да ги победя. 

Загубих, но беше в битки с бойци от топ 5 на категорията. Беше доста напрегнато, защото нямах победа. Бих се наравно с опонентите ми в средна категория. Не знам какво печеля от реванш с Рокхолд. Това е битка, в която мога да отмъстя, но той не е направил кoй знае какво в последно време. Излиза от пенсия и такава победа няма да ми спечели нищо. Битката между нас ще е голяма, но той трябва да поработи. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес