Зареждане

Крис Сайборг защити титлата със събмишън над Бленкоу

Крис Сайборг защити титлата със събмишън над Бленкоу
Публикувано на: Октомври 16, 2020 в 08:07 ч
Шампионката в категория перо на Bellator, Крис Сайборг записа първа защита на своята титла. 35-годишната бразилка оглави събитието Bellator 249, което се проведе в Кънектикът. Нейна съперничка беше 37-годишната Арлийн Бленкоу.

В началото двете започнаха да разменят ритници. Сайборг пресира с комбинация от крошета и ритник. Опасната бразилка вкарва нова порция ритници. Мощна размяна на удари от двете и клинч. Крис започва да вкарва удари с колене. Бразилката пренеся битката на земята, където доминира и вкарва удари. В края на рунда двете се изправят и разменят тежки попадения. Сайборг определено спечели този рунд в картите на съдиите.

Във втория рунд двете отново започнаха с ритници, а бразилката вкара и крошета. Крис притиска Бленкоу в мрежата и я наказва с удари и ритници, с което й пуска кръв от носа. Сайборг пренася битката на земя, където вкара граунд енд паунд. Крис успява да приложи хватка за предаване и Бленкоу се предава в средата на втория рунд.

Това е трета поредна победа за Сайборг и първа защита на титлата й в категорията. Тя увеличава статистиката си на 23-2-1 в ММА. За Бленкоу това е край на серия от 3 поредни победи.



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес