Зареждане

Ковингтън за Хамзат Чимаев: Изрод с кучешко лице

Ковингтън за Хамзат Чимаев: Изрод с кучешко лице
Публикувано на: Март 20, 2023 в 00:00 ч
Колби Ковингтън (17-3) остро критикува Хамзат Чимаев (12-0), припомняйки изявлението на чеченеца, че иска да прекрати кариерата си заради коронавирус.

Преди няколко години Чимаев не можеше да се възстанови след COVID и обяви, че слага край на кариерата си. Рамзан Кадиров го дръпна в Чечня, където най-добрите лекари успяха да го вдигнат на крака. Кадиров убеди Чимаев да продължи с битките.

В последните месеци Хамзат не спираше да гони битка с Ковингтън. За съжаление това не се случи, а наскоро Дейна Уайт разкри, че Хамзат се качва в средна категория. Ковингтън от своя страна ще се бие за титлата в полусредна категория с Леон Едуардс.

Колби не иска повече да чува за Чимаев, който не бил достоен дори да му държи бандажа.

„Tози човек е посмешище. Не струва в битките. Пълен непрофесионалист. Не искам повече да му чувам името. Вие сте тези, които го рекламирахте, за да стане този гигант. 

Този човек не е достоен да ми държи бандажa. Дадоха му лесната битка с Нейт Диас, за да изградят битката му срещу мен. Искаха да бъде спектакъл. Чимаев не успя да го направи. Провали се на кантара с 4 килограма. 

Този изрод с кучешко лице прекрати кариерата си заради настинка. Провали се на кантара, след което се смееше. Този човек е шибан непрофесионалист.“, каза Ковингтън пред медиите.

Прав ли е Колби да се ядосва на Чимаев ?





Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес