Зареждане

Ковингтън предизвика Тайрън Уудли за UFC 249

Ковингтън предизвика Тайрън Уудли за UFC 249
Публикувано на: Март 31, 2020 в 00:00 ч
Бившият временен шампион в полусредна категория Колби Ковингтън също изяви желание да се включи в бойната карта на UFC 249 за 18-ти април. Все още не е ясно къде ще се проведе то, но Хабиб сподели, че организацията го планират за САЩ, Нурмагомедов трябваше да се бие в главната битка с Тони Фъргюсън, но заседна в Дагестан и организацията ще продължи без него.

Дейна Уайт преди няколко дни сподели, че иска да направи най-яката карта в историята и Колби е готов да му помогне. Ковингтън предизвика бившият безспорен шампион Тайрън Уудли и призова UFC да излъчват събитието безплатно. Уудли трябваше да се бие с Леон Едуардс по-рано този месец, но събитието беше отменено и битката пропадна. Сега Колби е вариант и ето какво написа той в социалните мрежи:


UFC, моята оферта все още важи. Готов съм да смажа Тайрън Уудли на живо в градината на Белият дом. Спасете спорта и го излъчвайте безплатно по ESPN за хората. В такова добро настроение съм, че дори ще организирам обиколка на овалния офис за Тайрън, тъй като Обама никога не го покани.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес