Зареждане

Ковингтън нарече Масвидал 'най-уплашеното копеле'

Ковингтън нарече Масвидал 'най-уплашеното копеле'
Публикувано на: Юли 1, 2020 в 07:36 ч
Колби Ковингтън счита, че репутацията на Хорхе Масвидал за "най-гадно копеле" е само фасада.

Ковингтън и Масвидал, които някога бяха съотборници в American Top Team, тръгнаха по различен път и прекратиха скандално приятелството си. Колби заяви, че Масвидал използвал хората за своя угода, а Масвидал го обвини от своя страна, че отказвал да плаща на треньора им.

Вижте също: Ковингтън: Ще размажа физиономията на Масвидал

Ковингтън се появи в предаването на BJPenn Radio, където сподели че Масвидал правел всичко възможно, за да избегне битка между двамата.

"Знам че Дейна Уайт има пререкания в момента с юдата Масвидал. Дейна, знаеш на кого да се обадиш. Звънни ми. Ще го приключа. Ще го пратя в моргата. Няма да се бие повече. Той има титлата за "Най-гадно копеле", но това дори не е истинска титла. Това е трофей за участие. Той всъщност държи титлата за "Най-уплашено копеле". Тук не става въпрос за пари, а за страх."

Масвидал взе титлата за "Най-гадно копеле" през ноември 2019-та, побеждавайки Нейт Диаз с ТКО в третия рунд. След това той очакваше битка с шампиона в полусредната категория Камару Усман, но преговорите не потръгнаха. Масвидал сподели, че са му предложили едва половината от парите, които бе заработил в битката с Диаз. В крайна сметка UFC изправиха шампиона си срещу Гилбър Бърнс в UFC 251 на 11-ти юли.

Вижте също: Прогнозирай и спечели с MMA.BG: UFC 251 Усман срещу Бърнс 

Ковингтън даде да се разбере, че има само два двубоя, от които се интересува - реванш с Усман и битка с Масвидал.

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес