Зареждане

Ковингтън: Ще размажа физиономията на Масвидал

Ковингтън: Ще размажа физиономията на Масвидал
Публикувано на: Юни 4, 2020 в 05:00 ч
Бившият временен шампион в полусредна категория Колби Ковингтън се надява, че ще разреши проблемите си с Хорхе Масвидал в клетката. Двамата бяха най-добри приятели, но се скараха за титлата в категорията и се превърнаха във врагове. Колби тренираше заедно с Хорхе в American Top Team, но не спря да обижда своите съотборници и това доведе до изхвърлянето му от залата.

Сега "Chaos" вече е свободен да ръси бисери по адрес на хората, с които тренираше и не се свени да го прави. Ковингтън е готов да се бие с Масвидал и сподели, че той е неграмотен и не може да се бие. Ето какво още каза Ковингтън по адрес на "Gamebred":


Определено ще бъде среща между двамата приятели, които станаха врагове. Масвидал не може да чете, не може да пише и определено не може да се бие. Какво става ? Защо Хорхе не иска да се бие с Усман ? Защо се страхува ? Може би има нещо, за което не знаем. Може би той иска да се бие с любимецът на Америка и на Доналд Тръмп. Той твърди, че е от Маями, но аз съм любимец на града. 

Казах на UFC, че искам реванш с Усман или битка с уличния Юда. Той не иска да е в клетката с мен, защото знае какво се случи в залата. Сритах му задника и го разкъсвах на парчета. Взех му душата. Има само две битки, които ме интересуват. Ако от UFC не ги организират, то аз ще продължа да се подобрявам. Масвидал е най-голямата отрепка на земята и се моля на Бог да ни заключат в клетката. Ще му размажа физиономията. Ще му трябва психиатър, след като приключа с него.
0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес