Зареждане

Кормие, Волкановски, Смит, Адесаня и Анкалаев прогнозират Перейра - Прохазка 2

Кормие, Волкановски, Смит, Адесаня и Анкалаев прогнозират Перейра - Прохазка 2
Публикувано на: Юни 29, 2024 в 08:00 ч
Само ден ни дели от най-големия мач за годината, който ще реши дали Иржи Прохазка отново ще стане шампион в най-голямата ММА лига в света. Много бойци смятат UFC за крайна цел. Ако изкачите този връх, вие също стоите на потенциалния връх на света. Иржи вече беше на върха в полутежка категория, но оваканти титлата заради контузия.

В края на миналата година той се би за вакантната титла с Алекс Перейра, но загуби с нокаут. Сега след броени часове ще видим техният реванш, който оглавява UFC 303 в Лас Вегас. Всеки фен и боец има своето мнение за тази битка. Едни прогнозират, че бразилската звезда ще спечели отново, а други са убедени, че Прохазка ще отмъсти.

Даниел Кормие, Александър Волкановски, Антъни Смит, Израел Адесаня и Магомед Анкалаев дадоха прогнози. Ето какво е тяхното мнение:

Кормие: "Ако бях на мястото на Иржи Прохазка, не съм сигурен дали Перейра е съперникът, срещу когото искам да се изправя в момента. Алекс има нужда от малко почивка и се връща, а Прохазка трябва да се подобри, за да му пасне. И тъй като той няма време да се подготви, можем да очакваме абсолютния минимум от промени, които може да направи. Иржи има нужда от много, много промени, за да победи Перейра.", каза Кормие. 

Волкановски: „Не познавах Перейра преди, така че го подцених като повечето хора. Алекс е отличен боец, вероятно най-добрият страйкър в UFC и благодарение на факта, че тренира с Гловър Тейшейра от две години, той вече познава играта на земя. Човекът е вроден талант и чувствам, че отново ще спечели с нокаут.“ 

Адесаня: "Прохазка има всичко необходимо, за да победи Алекс. И мисля, че ще го победи. Мисля, че ще се поучи от грешката, която направи миналия ноември, когато се втурна стремглаво напред и след това отстъпи при контра. Мисля, че Иржи ще спечели в третия или четвъртия рунд с нокаут и тогава ще видим трилогия." 

Смит: "Ако Иржи може някога да победи Перейра, то е сега. И двамата бойци имат малко време за подготовка, което може да бъде неоспоримо предимство за Прохазка. Шампионът беше на почивка някъде в Австралия, няма да е толкова готов физически."

Анкалаев: Прохазка и Перейра са доста сходни типологично, така че виждам шансовете им като 50/50. Честно казано, не ме интересува кой ще спечели, ще бъда готов да се изправя срещу победителя. Ако се стигне до точки, тогава ще победи Прохазка. Ако не се стигне до точки, тогава по-скоро Перейра. Но те наистина имат малка разлика помежду си."

Вашите прогнози какви са ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес