Зареждане

Кормие: В интерес на Джоунс е да се бие с Адесаня

Кормие: В интерес на Джоунс е да се бие с Адесаня
Публикувано на: Октомври 14, 2020 в 14:35 ч
Бившият шампион на UFC, Даниел Кормие вярва, че е в интерес на Джон Джоунс да се изправи срещу Израел Адесаня рано или късно.

Кормие поназнайва как стоят нещата със супер-двубоите след като се изправи два пъти срещу Джон Доунс в полутежката категория и три пъти срещу Стипе Миочич в тежката.

"DC" именно затова сподели, че Джоунс трябва да се бие с Адесаня и е изцяло в него интерес това да се случи скоро.

Вижте също: Джон Джоунс: Искам да счупя врата на клоунът Израел Адесаня

"Надявам се да се срещнат скоро. Мисля, че ще е много интересна битка, а Адесаня става все по-добър с времето. Затова, ако бях на мястото на Джоунс, щях да се бия възможно най-скоро с него. Защото спомнете си, Адесаня е тук само от няколко години, но изглежда сякаш ще държи титлата завинаги."

Кормие сподели, че двамата могат да се бият и в междинна категория или Адесаня да се качи в полутежката и да победи първо Ян Блахович. Но също така напомни и че Джаред Каноние очаква своя шампионски двубой в средната категория.

"Ами следващия наред в средната? Какво да кажем за Джаред Каноние, който направи толкова много неща, за да си заслужи тази битка? И изведнъж шампионът да изчезне? Това не е добре за категорията. Така че е хубаво, че Израел иска да остане в категорията, но феновете, каквито сме ние, обичаме спорта и искаме да видим нещо голямо като Израел срещу Джоунс."

Съгласни ли сте с коментарите на Кормие?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес