Зареждане

Кормие: Тайсън Фюри бие Джоунс в бокса, но в ММА няма шанс

Кормие: Тайсън Фюри бие Джоунс в бокса, но в ММА няма шанс
Публикувано на: Май 26, 2023 в 01:00 ч
Бившият шампион на UFC в две теглови категории, а сега член на Залата на славата, американецът Даниел Кормие сподели мнението си за потенциална битка между британския боксьор Тайсън Фюри и шампиона на UFC в тежка категория Джон Джоунс.

В последните няколко дни Фюри и Джоунс се заканват един на друг в социалните мрежи. Всичко започна от изказване на Джо Роугън, който каза, че Фюри няма шанс срещу Джоунс в бой без правила. Тайсън изригна по адрес на джуджето Роугън и каза, че може да бие Джоунс.

"Bones" предизвика Фюри на битка в ММА, за да докаже твърденията си. Дейна Уайт се надъха и предложи договор на Фюри, но Тайсън отказа. Фюри явно знае, че няма шанс да победи в клетката. Кормие реши да коментира и сподели, че Фюри бие Джоунс в бокса, но не и в ММА.

„За протокола, Тайсън Фюри няма шанс срещу Джон Джоунс в ММА битка. Това в никакъв случай не е упрек към Фюри. В боксов мач Тайсън ще победи Джоунс без проблеми. Но в битка със смесени бойни изкуства Фюри ще има приблизително същия шанс като обикновения човек на улицата. 

Просто няма да стане. Тайсън Фюри е най-добрият боксьор в света, но най-добрият боксьор в света няма почти никакъв шанс да победи елитните състезатели по смесени бойни изкуства. Това е лудост.“, каза Кормие в канала си в YouTube.

Съгласни ли сте с мнението на Кормие ?
0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес