Зареждане

Кормие предупреди: Не очаквайте война между мен и Миочич

Кормие предупреди: Не очаквайте война между мен и Миочич
Публикувано на: Юни 24, 2020 в 07:29 ч
Ако мислите, че реваншът между Даниел Кормие и Стипе Миочич в UFC 252 ще бъде война в стойка с много удари, подгответе се да бъдете разочаровани.

Кормие увери всички, че ще направи каквото е нужно, за да си върне титлата в тежката категория, но ще заложи предимно на борбата си. "DC" загуби в четвъртия рунд с ТКО от Миочич в UFC 241 и няма да повтори тази грешка отново.

"Неговия крак ще е пред мен, очаквайки да го сграбча. Ще бъде като Къртис Блейдс. Ако очаквате да видите 25-минутна война в стойка, няма да го получите. Надявам се Стипе да си е сложил борцовките, защото ще сме в по-малка клетка и постоянно ще има събаряния и борба. Такава ще е битката. Съжалявам."Кормие и Миочич в момента са 1-1 и "DC" сподели, че след тази битка ще се оттегли от спорта.

"Всеки иска да се оттегли когато е на върха. Но ако продължиш да стоиш на върха, все някой ще те измести от там. Затова не бих защитавал титлата отново. Няма да стане по-добър от това. Трилогия с шампиона в тежката категория. Какво повече бих могъл да преследвам?"

UFC 252: Miocic vs Cormier 3 ще се проведе на 15-ти август в Лас Вегас.

На кого залагате в тази среща и ще успее ли Кормие да надвие Миочич само с борцовите си умения?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес