Зареждане

Кормие: Миочич трябва да внимава с тежките удари на Нгану

Кормие: Миочич трябва да внимава с тежките удари на Нгану
Публикувано на: Март 25, 2021 в 00:00 ч
Този уикенд ще видим една от най-интересните битки в тежка категория за годината. За втори път Стипе Миочич ще се опита да покори Франсис Нгану. Двамата ще направят реванш 3 години по-късно. В първата им битка Миочич успя да доминира и надигра Нгану с решение. Много неща се промениха след първата им битка и Нгану отново е във възход.
 
Това накара букмейкърите да го направят фаворит в битката. Даниел Кормие, който направи 3 битки със Стипе Миочич реши да коментира битката им. "DC" смята, че Стипе трябва да внимава с бомбите на Нгану, защото вече може и да не успее да ги поеме. Ето какво още каза Кормие за голямата битка този уикенд:

В първия рунд на битката им Нгану вкара няколко пъти удари на Миочич. Тогава Стипе пое най-тежките удари на Франсис, за да стигне до събарянето. Не знам дали ще може да го направи и този уикенд. Стипе трябва да внимава с тежките удари, защото това може да доведе до нокаут. 

Битката им ще е интересна. Искам да видя колко се е подобрил Нгану за 3 години. Те са биха през 2018 година, а сега сме 2021 година. Франсис имаше 3 години на разположение, за да се подобри, въпреки че не прекара много време в клетката. 

Какво ще се случи с Нгану, ако боя сe проточи ? Миочич е много корав и упорит. Как Нгану ще преодолее мислите за това, което се случи в първата им битка, когато отново се изправи срещу Миочич ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес