Зареждане

Кормие: Макгрегър-Силва е по-голяма битка от Джоунс-Нгану

Кормие: Макгрегър-Силва е по-голяма битка от Джоунс-Нгану
Публикувано на: Юни 3, 2020 в 07:51 ч
Даниел Кормие изгаря от любопитство да види Конър Макгрегър срещу Андерсън Силва.

Наскоро Силва предизвика Макгрегър в социалните мрежи и ирландецът набързо прие предизвикателството.

Вижте също: Андерсън Силва предизвика Макгрегър, който прие боя

Кормие вярва, че този двубой има доста смисъл, защото в момента няма друг логичен противник за "The Notorious".

"Ако няма кой друг да се бие с Макгрегър, да... бих гледал тази битка. И то с голям интерес. Щом всички други в категорията му са заети.

Работата е там, че хората винаги си измислят някакви проблеми. Например относно Конър срещу Хабиб - Конър не заслужава двубой за титлата, трябва да се бие с Джъстин Гейджи. Добре, но пък не трябва да се бие с Джъстин, защото Джъстин заслужава двубой за титлата. Така че той няма място в леката категория.

Добре, отива в полусредната, където иска двубой с Усман, но не го заслужава. Не искаме да гледаме Конър срещу Масвидал, защото Масвидал трябва да се бие с Усман.
Добре, значи и това отпада. Ами Диаз? О, не, вече не сме заинтересовани от двубой с Диаз. Нека се бие с Андерсън Силва. Какво значение има.

Всеки има проблем с всичко и така никога няма да имаме смислен двубой. Аз ще гледам 100% срещата със Силва. Ще бъде голям двубой."
 

И макар че спортните фенове още се колебаят как да приемат тази битка, Кормие смята, че това е едно от най-големите събития, които UFC може да направи в момента. По-голямо и от Джон Джоунс срещу Франсис Нгану.

Вижте също: Джон Джоунс: Мишката Нгану не плаши никого

"Това е по-голяма битка от Джоунс срещу Нгану," твърди Кормие. "Не като конкурентност, но когато сложиш името на Андерсън Силва срещу това на Конър Макгрегър, това ще привлече много повече интерес от Нгану и Джоунс."

Съгласни ли сте с разсъжденията на Кормие?

0 споделяния
  Сподели

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес