Зареждане

Джон Джоунс: Мишката Нгану не плаши никого

Джон Джоунс: Мишката Нгану не плаши никого
Публикувано на: Май 21, 2020 в 08:23 ч
Джон Джоунс продължава да подгрява феновете за евентуалната битка с Франсис Нгану. В последните няколко дни двамата се закачат в социалните мрежи и се разбраха за битка, но всичко зависи от организацията. Джоунс и Франсис искат солидни хонорари, за да премерят сили в октагона. Дейна Уайт не е голям оптимист и сподели, че организирането на една битка е различа работа и устното съгласие на Франсис и Джоунс в социалните мрежи не е фактор.

Букмейкърите вече се задействаха и определиха Нгану за фаворит в боя. "Bones" реши да критикува опасния камерунец и му припомни неговото представяне в битката с Дерик Люис. Тогава Франсис беше изпаднал в депресия и не вкара почти никакви удари, което доведе до загуба с решение. Битката беше определена за една от най-скучните в историята на категорията. Сега Джоунс отново захапа Нгану и сподели, че е мишка, която не плаши никого:


Нгану, да аз съм тук и гледам битката ти срещу Дерик Люис. Видях сърцето ти и не плашиш никого. Ти си една голяма, стара мишка и ще те разоблича. 




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес