Зареждане

Кормие: Махачев ще излезе от сянката на Хабиб

Кормие: Махачев ще излезе от сянката на Хабиб
Публикувано на: Октомври 21, 2022 в 00:00 ч
Бившият шампион на UFC в две тегловни категории Даниел Кормие сподели очакванията си от битката между Ислам Махачев и Чарлз Оливейра. Този уикенд Ислам ще се бори за титлата в лека категория. Двамата с Оливейра оглавяват събитието UFC 280, което ще се проведе в Абу Даби.

Кормие е приятел и съотборник на Махачев. Много хора вярват, че Ислам получи шанс за титлата, защото е близък на Хабиб. Това всъщност е и самата истина. Да, Ислам е в серия от доста победи, но почти не знае английски и не е много интересен за феновете.

Даниел смята, че точно сега е момента, в който Махачев ще излезе от сянката на Нурмагомедов.

„Това е наистина голяма битка. Трудно и за двамата съперници. Махачев доминираше над опонентите си. И неговата битка с боец, в който толкова много вярват феновете, веднага става интересна. 

Оливейра е точно такъв боец. Той победи всички, качвайки се в лека категория и беше страхотен шампион в дивизията. Това е страхотна възможност за Махачев да се докаже. 

Точно това е моментът, в който той най-накрая ще излезе от сянката на Хабиб. През цялото това време той беше по-известен като приятел и тренировъчен партньор на Нурмагомедов. 

Сега е време да излезе и да стане шампион.“, цитираха Кормие от MMA.Metaratings.

Ще успее ли Ислам да стане шампион ?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес