Зареждане

Кормие към Крус: Не трябваше да ме критикуваш публично

Кормие към Крус: Не трябваше да ме критикуваш публично
Публикувано на: Декември 10, 2021 в 02:00 ч
Даниел Кормие реши да отвърне на Доминик Крус, който го нападна в интервю за медиите. Крус твърди, че Кормие не се подготвя за работата си като коментатор в UFC. Доминик споделя, че "DC" не гледа достатъчно битки на бойците, които коментира и просто говори, за да вземе накрая парите.

Вижте още - Доминик Крус: Спирам звука, когато Кормие коментира битки​​​

Този уикенд Крус се завръща в клетката, за да се бие с Педро Муньос в Лас Вегас. Кормие ще бъде на коментаторската маса и ще отразява битката на своя колега. Доминик също е и коментатор в UFC, но разкри, че когато Кормие коментира, Круз изключва звука.

В своя акаунт в социалните мрежи Кормие пусна интервю, което взел на Крус и му каза следното очи в очи:

Доминик, има други начини да се подготвиш за коментар на дадена битка, вместо да гледаш филм. Аз гледам филми всеки път. Не гледам толкова, колкото гледа Крус. Гледам всяка негова битка. Бях коментатор на последните му две битки. Преди тези битки обаче, гледах и други негови срещи. 

Гледам спечелените битки. Гледам загубените битки. Гледам всички двубои. Не искам да споря, но гледам битки преди да коментирам някое събитие. Мога ли да кажа нещо към Крус като приятел ? Беше грешка от негова страна да казва това, което каза. 

Като колега не трябваше публично да казва нещо такова, а да дойде и да ми каже лично. Трябваше да ми каже лично. Като колега и професионалист, не правите това със съотборниците си. Не излизате публично да говорите. Това са неща, които не казвате публично.

Прав ли е Кормие да се сърди на Крус ?



Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес