Зареждане

Доминик Крус: Спирам звука, когато Кормие коментира битки

Доминик Крус: Спирам звука, когато Кормие коментира битки
Публикувано на: Декември 10, 2021 в 02:00 ч
Доминик Крус критикува сериозно своя колега Даниел Кормие. Двамата работят като коментатори в UFC и Крус смята, че Кормие не си върши работата. Този уикенд Доминик ще влезе в клетката и няма да бъде на коментаторската маса. Там обаче ще бъде Даниел Кормие, който ще коментира срещата му.

Крус ще премери сили с Педро Муньос в прелимите на UFC 269, което ще се проведе в Лас Вегас. За последно видяхме Доминик в клетката през март когато победи Кейси Кени с решение и спря серия от 2 поредни загуби.

В интервю за медиите преди срещата си този уикенд Крус реши да говори за Кормие и го съсипа с критики. Ето какво е мнението на Доминик за уменията на Кормие зад микрофона:

Джон Аник върши много работа преди да коментира дадена битка. Той си пише домашното преди да коментира. Хората си нямат идея колко много работа върши Аник преди да коментира. Той заслужава най-много похвали от мен заради това. Той ни води с нещата, които говори по време на събитие. 

Стане ли въпрос за Даниел Кормие, тогава спирам звука. Обичам DC, той е мой приятел, но според мен не си върши работата. Той просто иска да дойде, да коментира и да прибере парите. Мисля, че му пука за нас, но е просто различно при него. 

Надявам се този път да гледа някакъв филм за мен, за да знае какво правя и защо го правя. Честно казано, никога не съм перфектен. Има списък от, не знам, 400-600 бойци и не всеки ще се съгласи с това, което казвам. Там всичко е перспективно. Кормие, той е надарен спортист. 

Мисля, че Майкъл Биспинг се подготвя много преди да коментира някое събитие. Наистина не се обаждам и не пиша на никого от тях, защото те просто си вършат работата. Те го виждат така, както го виждат, това е тяхната интерпретация. Това не го прави факт и знам, че правят най-доброто, което могат.

Прав ли е Крус за Кормие ?






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес