Зареждане

Кормие: Хабиб и Тони никога няма да се бият

Кормие: Хабиб и Тони никога няма да се бият
Публикувано на: Март 31, 2020 в 00:00 ч
Даниел Кормие вярва, че битката между Тони Фъргюсън и Хабиб Нурмагомедов е прокълната и никога няма да я видим. Преди ден стана ясно, че непобедения шампион е в Дагестан и няма да може да пътува до САЩ, където UFC планират да проведат UFC 249 на 18-ти април. Нурмагомедов е получил информация, че организацията иска да продължи без него и той няма нищо против.

Сега всичко зависи от Тони Фъргюсън и преди няколко часа Ариел Хелуани сподели, че може да го видим срещу Джъстин Гейджи. За съжаление битката между Хабиб и Тони ще пропадне за 5-ти пореден път. Кормие, който е съотборник на Хабиб сподели, че никога не е виждал толкова прокълната битка и даде някои съвети на Тони. Ето какво сподели Даниел при Хелуани:


Тази битка е толкова прокълната. Никога в живота си не съм виждал битка, която да е толкова прокълната. Не мисля, че някога ще видим битка между Хабиб и Тони Фъргюсън. Ако си на мястото на Тони, то тогава трябва да се биеш. Точно сега нещата работят в полза на Тони. Той не трябва да се бие с Гилбърт Бърнс, който наскоро се би в Бразилия, защото той е тренирал. 

Фъргюсън трябва да се бие с някои от тези, които не са имали битки и не са тренирали. На негово място аз бих поискал да се бия с Хорхе Масвидал, който е най-голямото име в момента. Точно сега Тони контролира нещата и трябва внимателно да си избере опонент. Тони може да си избира.






Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес