Зареждане

Кормие: Хабиб е звяр и ще създаде много проблеми на Тони

Кормие: Хабиб е звяр и ще създаде много проблеми на Тони
Публикувано на: Март 30, 2020 в 08:58 ч
Даниел Кормие е един от хората, които най-добре познават Хабиб Нурмагомедов и това, на което е способен. Двамата тренират заедно от дълги години в AKA в Калифорния и Кормие помогна на Хабиб в подготовката за Тони Фъргюсън. Очаква се двамата да се бият на 18-ти април, като все още не се знае къде точно и как ще се проведе събитието.

Кормие е следял как върви подготовката на своя приятел и смята, че той е изправарил графика. Хабиб е непобеден в ММА и ще брани пояса, както и непобедения си статут. Тони от своя страна е в серия от 12 брутални победи и мнозина вярват, че той може да победи Нурмагомедов. Даниел реши да поговори за битката между тях и сподели, че Хабиб е звяр и ще затрудни много "El Cucuy". Ето какво още сподели Кормие:


Той изглеждаше добре. Пичът тренираше усилено и беше много съсредоточен. Хабиб беше наясно с предизвикателството, което е пред него. Той е човек, който разбира колко е трудно да се подготвиш за Тони Фъргюсън и колко сложен може да бъде в Октагона. Мисля, че той беше на ниво и даже изпревари графика. Хабиб е истински професионалист.

Виждал съм Тони Фъргюсън да е много грандиозен през цялата си кариера, но също така съм виждал, че Тони понякога се затруднява с игра, каквато има Хабиб. Битката с Кевин Лий, който имаше наистина добър план за игра в началото в тази битка, но се умори. Тогава Тони успя да се възползва от грешка, която направи. Гледах как Абел Трухило сваля Тони и го контролира.

Знанията на Хабиб в граплинга са на ново ниво. Не знам как иначе да го кажа. Човекът е просто звяр. Неговия контрол е задушаващ. Мисля, че той ще създаде много проблеми на Тони. Честно казано, Хабиб е много по-добър в стойка, отколкото хората смятат. Колко добър трябва да си, когато всички знят какво да очакват от теб, но въпреки това не могат да те спрат ? Това ни показва нивото на това момче. 

Знаеш какво се задава, но не може да го спреш. Моят човек Дъстин Поире тренира за това. Той знаше какво да очаква, но в момента, в който Хабиб го сграбчи, Поире разбра, че Нурмагомедов не е като останалите. Той е толкова добър в това, което прави и мисля, че не трябва да го крие.




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес