Зареждане

Кормие: Джоунс е най-голямата заплаха за Сирил Ган

Кормие: Джоунс е най-голямата заплаха за Сирил Ган
Публикувано на: Август 15, 2021 в 07:48 ч
Легендата Даниел Кормие не може да понася своя върл враг Джон Джоунс. Двамата се биха два пъти и Джон успя да го победи. Кормие обаче винаги е бил обективен и не е спестявал критики и похвали по адрес на "Bones". DC вече не се състезава в ММА и работи като анализатор и коментатор.

Тежка категория на UFC стана много интересна и в момента имаме временен и безспорен шампион. Франсис Нгану и Сирил Ган ще обединяват поясите, а вероятно победителят ще се бие с Джон Джоунс.

Вече близо година Джоунс тренира за тежка категория и ще дебютира през 2022 година. Ган не е спрял да впечатлява и Кормие не вижда кой може да го бие в момента. Даниел обаче вярва, че Джоунс има най-големи шансове.

Ето какво каза Кормие по темата:

Не съм сигурен кой може да победи Сирил Ган в момента. Може да прозвучи като лудост от моя страна, но мисля, че Джон Джоунс има най-голям шанс да бие Ган. Джон ще създаде най-много проблеми за Ган. 

Защо ? Джон се е бил в полутежка категория и има умения. Той се е изправял срещу много атлети. Аз съм атлет, но той ме би два пъти. Джоунс е виждал скорост, игра с крака и се е справял с такива неща. 

Не знам дали ще се справи в тежка категория. Наистина вярвам, че Джоунс може да създаде най-много проблеми за Ган. Мисля, че Франсис Нгану ще е много зает в битка с Ган. 

Джоунс ли е най-опасен за Ган ?

0 споделяния
  Сподели
Мнения в Facebook

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес