Зареждане

Кори Сандхаген: Не е лесно да се готвиш за битка с Умар Нурмагомедов

Кори Сандхаген: Не е лесно да се готвиш за битка с Умар Нурмагомедов
Публикувано на: Август 2, 2024 в 18:00 ч
Кори Сандхаген призна, че подготовката за двубоя с Умар Нурмагомедов е била наистина убийствена, тъй като е трябвало да се вземат предвид многостранните умения на съперника му.

Основното събитие на галавечерта UFC on ABC 7 в Абу Даби този уикенд ще бъде двубой между Сандхаген и Нурмагомедов. Това е битка, която ще излъчи претендент за титлата в категория петел. В подготовката преди двубоя с Умар Кори използва помощта на известния треньор Тревър Уитман.

Тревър е човекът зад успехите на Камару Усман, Джъстин Гейджи и Роуз Намаюнас. Кори е впечатлен от него и сподели, че лагера е бил болезнен. Ето какво още сподели американската звезда:

"Тренирах с Тревър около четири месеца. Работата с него е невероятна. Той е много впечатляващ треньор. Тревър  наистина знае как да тренира бойци от техническа и стратегическа гледна точка. Всъщност никога не съм срещал по-добър треньор. Доста надмина очакванията ми, което е страхотно. 

Този тренировъчен лагер беше бъркотия. Битката с някой, който е толкова многостранен, винаги е болка. Всичко влиза в действие. Наистина трябваше да се натоваря, за да науча достатъчно, да разбера достатъчно, а след това има и физическа и психическа подготовка. 

Когато добавите уникалния стил на някой, който е наистина добър в стойката и в борбата, това прави подготовката много трудна. Така че работих много здраво в тренировките.", каза Сандхаген.

Ще успее ли Сандхаген да победи Нурмагомедов ?




Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес