Зареждане

Кори Гарбранд вярва, че ще нокаутира Алдо

Кори Гарбранд вярва, че ще нокаутира Алдо
Публикувано на: Януари 20, 2021 в 14:00 ч
Бившият шампион в категория петел, Коди Гарбранд изобщо не се колебае за това срещу кого иска да се изправи - бившият шампион в категория перо, Хосе Алдо.

Разбира се, "No Love" би искал битка с настоящия шампион в категория перо, Дейвисон Фигейредо, след като първата им битка пропадна, но след като "Daico" има реванш с Брандън Морено, Гарбранд не иска да стои и да чака.

"Искам битка с Хосе Алдо през април - това е моята цел," сподели Гарбранд. "Аз съм следващия наред за титлата, но явно те ще правят реванш. Не искам да стоя и да чакам 8 месеца. Не е нещо, което искам да се случи. Затова мисля, че двубой с Хосе Алдо ще е интересен. Това е битка, която би привлякла интереса на много фенове."

Грабрнд записа победа в последния си двубоий срещу Рафаел Асункао и то с нокаут. Така той прекъсна серията си от 3 поредни загуби. С добавено самочувствие, бившият шампион смята, че най-добрите му дни са тепърва пред него.


 
"Чувствам, че най-добрите ми представяния предстоят. Защо тогава да не се предизвикам с боец като Хосе Алдо? Той е все още опасен. Още е тук. Идва след победа, а също и аз. И двамата сме в топ 5, така че имисля, че това е перфектна битка."

Алдо също прекъсна серия от 3 поредни загуби с победа над Марлон Вера през декември.

Искате ли да видите двубой между двамата и каква е вашата прогноза?

Последни новини

Оферта на деня

Горещи Новини

Видео

Най-четени статии днес